Verandawoning hoek G

Verandawoning hoek G is een hoekwoning met een beukmaat van 5,4 m. Binnen het project zijn er twee woningen van dit type, een in woonblok 1 (bouwnummer 1) en een in woonblok 2 (bouwnummer 8). Met een woonoppervlak van maar liefst ca. 163 m² zijn dit grote hoekwoningen. Door de schuine gevels hebben deze woningen een zeer ruime keuken. De woningen hebben een ingang aan de voorzijde, met een veranda direct of indirect aan het park. De ruime achtertuinen zijn ca. 9,5 tot 10 meter diep en liggen op het noordoosten (nr. 1) en op het zuidoosten (nr. 8). De oppervlakte van de totale kavels bedraagt 134 (nr. 1) en 149 m²* (nr. 8).
 
*Perceeloppervlakte inclusief achter en/of zijpad
 

BLOK BOUWNUMMER ORIËNTATIE ACHTERTUIN ORIËNTATIE VERANDA
Blok 1 Bouwnummer 1 Noord/Oost Zuidwesten
Blok 2 Bouwnummer 8 Zuid/Oost Westen

 

Robuuste bouw van duurzame, natuurlijke materialen

De woningen in het Van Lieflandpark zijn bijzonder duurzaam en zijn dan ook zoveel mogelijk gebouwd met duurzame, natuurlijke materialen. De entree bij deze woningen bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Daarachter een hal met toilet en een riante woonkamer met een zitgedeelte aan de tuinzijde en een openslaande deur naar de diepe (noord)oostwaarts gerichte tuin met berging. Aan de (zuid)westelijke parkzijde een zeer ruime woonkeuken met optioneel dubbele deuren die meteen toegang geven tot de 2,5 meter diepe houten veranda, grenzend aan het fraaie park.
 
Door deze zonnige veranda’s worden de seizoenen voor de bewoners aan het Van Lieflandpark verlengd en ontstaat er een langzame overgang tussen het privédomein en het openbaar gebied. De houten veranda, de bakstenen gevels en de houten kozijnen zijn in kleur fraai op elkaar afgestemd en passen goed in de natuurlijke omgeving van het park..
 
Het groene dak van de veranda is begroeid met zogeheten mos sedum en wordt gestut door twee machtige Douglas boomstammen met een diameter van circa 30 cm. Op het dak van de woning liggen zonnepanelen met daartussen mos sedum en grind (onder de panelen).

De ruime bovenverdiepingen hebben aan weerszijden grote ramen met veel lichtinval. De mooie entree, de diepe tuin, de brede veranda geflankeerd door de boomstammen, de openslaande deuren, de houten betimmering, de groene daken en het park voor de deur; het geheel ademt een en al kwaliteit en duurzaamheid. Dit is onbekommerd en gezond leven. In het hart van de grote stad.

Begane grond

Entree met meterkast, toilet en garderobe
Ruime living met lichte woonkamer aan de tuinzijde
Standaard een tuindeur naar de ruime achtertuin met berging
Grote leefkeuken aan de parkzijde
Open trapopgang naar de eerste verdieping

Eerste verdieping

Ruime overloop
Riante, complete badkamer met douche, bad, wandcloset
Drie grote, lichte slaapkamers, waarvan één de hoofdslaapkamer, aan de parkzijde

Tweede verdieping

Ruime overloop
Grote technische ruimte met installaties en opstelplaats voor wasmachine/droger
Twee zeer ruime slaap-, speel- of studeerkamers met grote ramen aan tuin- en parkzijde
Een plat dak met mos sedum en zonnepanelen
 
 

Plattegronden

160008_LieflandPARK_B07_Verandawoning hoek G beg (Large).png

Begane grond

160008_LieflandPARK_B07_Verandawoning hoek G 1e (Large).png

1e verdieping

160008_LieflandPARK_B07_Verandawoning hoek G 2e (Large).png

2e verdieping

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
1163.0Noord/Oost-
8163.0Zuid/Oost-

Menu