Verandawoning F

Verandawoning F is een tussenwoning met een beukmaat van 5,4 m. Binnen het project zijn er vier woningen van dit type, drie in woonblok 1 en één in woonblok 2. Met een woonoppervlak van ca. 157 m² zijn dit ruime tussenwoningen. Door de schuine gevels hebben deze woningen een ruime entree. De woningen hebben een ingang aan de voorzijde, met een veranda direct of indirect aan het park. De woningen in blok 1 hebben een ruime achtertuin met berging van ca. 9,5 meter diep op het noordoosten. De woning in blok 2 heeft een tuin van 9,5 meter diep met berging op het oosten. De oppervlakten van de totale kavels bedragen 127 m² (blok 1, bouwnrs. 2, 5, & 6) of 138 m²* (blok 2, bouwnr. 9).

*Perceeloppervlakte inclusief achter en/of zijpad
 

BLOK BOUWNUMMER ORIËNTATIE ACHTERTUIN ORIËNTATIE VERANDA
Blok 1 Bouwnummers 2, 5 & 6 Noord/Oost Zuidwesten
Blok 2 Bouwnummer 9 Zuid/Oost Westen

 

Robuuste bouw van duurzame, natuurlijke materialen

De woningen in het Van Lieflandpark zijn bijzonder duurzaam en zijn dan ook zoveel mogelijk gebouwd met duurzame, natuurlijke materialen. De entree van deze woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Daarachter een ruime hal met toilet en een riante woonkamer met een zitgedeelte aan de tuinzijde en een openslaande deur naar de tuin met berging en - in geval van de woningen in blok 1 - met berging en carport. Aan de parkzijde hebben de woningen een ruime woonkeuken met optioneel dubbele deuren die meteen toegang geven tot de 2,5 meter diepe houten veranda, grenzend aan het fraaie park.

Door deze zonnige veranda’s worden de seizoenen voor de bewoners aan het Van Lieflandpark verlengd en ontstaat er een langzame overgang tussen het privédomein en het openbaar gebied. De houten veranda, de bakstenen gevels en de houten kozijnen zijn in kleur fraai op elkaar afgestemd en passen goed in de natuurlijke omgeving van het park.
 
Het groene dak van de veranda is begroeid met zogeheten mos sedum en wordt gestut door twee machtige Douglas boomstammen met een diameter van circa 30 cm. Op het dak van de woning liggen zonnepanelen met daartussen mos sedum en grind (onder de panelen).

De ruime bovenverdiepingen hebben aan weerszijden grote ramen met veel lichtinval. De mooie entree, de diepe tuin, de brede veranda geflankeerd door de boomstammen, de openslaande deuren, de houten betimmering, de groene daken en het park voor de deur; het geheel ademt een en al kwaliteit en duurzaamheid. Dit is onbekommerd en gezond leven. In het hart van de grote stad.

Begane grond

Ruime entree met meterkast, toilet en garderobe
Ruime living met lichte woonkamer aan de tuinzijde
Toegang tot de achtertuin met berging (en carport in blok 1)
Fijne leefkeuken aan de parkzijde
Standaard twee grote, openslaande deuren naar de veranda en het park
Open trapopgang naar de eerste verdieping

Eerste verdieping

Ruime overloop
Riante, complete badkamer met douche, bad, wandcloset
Drie grote, lichte slaapkamers, waarvan één de hoofdslaapkamer, aan de parkzijde

Tweede verdieping

Ruime overloop
Grote technische ruimte met installaties en opstelplaats voor wasmachine/droger
Twee zeer ruime slaap-, speel- of studeerkamers met grote ramen aan tuin- en parkzijde
Een plat dak met mos sedum en zonnepanelen
 

Plattegronden

160008_LieflandPARK_B06_Verandawoning F beg grond (Large).png

Begane grond

160008_LieflandPARK_B06_Verandawoning F 1e (Large).png

1e verdieping

160008_LieflandPARK_B06_Verandawoning F 2e (Large).png

2e verdieping

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
2157.0Noord/Oost-
5157.0Noord/Oost-
6157.0Noord/Oost-
9157.0Zuid/Oost-

Menu