Woningen

Image

Verandawoning XL A

173 m2

Verandawoning XL hoek A is een hoekwoning met een beukmaat van 5,7 m. Deze woning ligt aan de buitenrand van woonblok 3. Met een woonoppervlak van maar liefst ca.

Image

Verandawoning XL B

167 m2

Verandawoning XL B is een tussenwoning met een beukmaat van 5,7 m. Binnen het project zijn er twee woningen van dit type, beide in woonblok 3. Met een woonoppervlak van maar liefst ca.

Image

Verandawoning XL C

167 m2

Verandawoning XL C is een tussenwoning met een beukmaat van 5,7 m. Binnen het project zijn er vier woningen van dit type, beide in woonblok 3. Met een woonoppervlak van maar liefst ca.

Image

Verandawoning hoek D

164 m2

Verandawoning hoek D is een hoekwoning met een beukmaat van 5,4 m, gelegen in woonblok 2, met een woonoppervlak van maar liefst ca. 164 m².

Image

Verandawoning E

157 m2

Verandawoning E is een tussenwoning met een beukmaat van 5,4 m. Binnen het project zijn er vier woningen van dit type, twee in woonblok 1 en twee in woonblok 2. Met een woonoppervlak van ca.

Image

Verandawoning F

157 m2

Verandawoning F is een tussenwoning met een beukmaat van 5,4 m. Binnen het project zijn er vier woningen van dit type, drie in woonblok 1 en één in woonblok 2. Met een woonoppervlak van ca.

Image

Verandawoning hoek G

163 m2

Verandawoning hoek G is een hoekwoning met een beukmaat van 5,4 m. Binnen het project zijn er twee woningen van dit type, een in woonblok 1 (bouwnummer 1) en een in woonblok 2 (bouwnummer 8).

Image

Verandawoning hoek H

164 m2

Verandawoning hoek H is een hoekwoning met een beukmaat van 5,4 m. Deze woning ligt aan de buitenrand van woonblok 1. Door de schuine gevel heeft deze woning een ruime woonkeuken.

Menu