Start verkoop op woendag 29 november a.s.

Op woensdag 29 november a.s. tussen 17.30 en 19.30 uur start de verkoop van de 20 bijzondere woningen in het project Van Lieflandpark.

In het project Van Lieflandpark komen twintig zeer ruime, ultra-duurzame verandawoningen. Volledig gasloos, nul-op-de-meter, voorzien van groene daken met veel zonnepanelen, duurzame en natuurlijke materialen én een groot groen park pal voor de deur. Rust, ruimte en massa’s groen. Geen besloten nieuwbouwwijkje maar een prachtig openbaar park, aan twee kanten geflankeerd door de duurzaamste huizen van heel Utrecht.

Uitnodiging start verkoop

U bent van harte welkom op woensdag 29 november tussen 17:30 en 19:30 uur bij LaKay Eten & Drinken, aan de Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht. Dit is bij uitstek dé gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren door ons team over deze unieke woningen. Uiteraard ligt de brochure voor u klaar.  

Wonen in het Van Lieflandpark

Het plan bestaat uit 20 unieke, zeer ruime verandawoningen in verschillende woningtypen, met een groot aantal mogelijkheden om de woning op uw wensen te laten aansluiten. De gebruiksoppervlakten van de woningen variëren in basis tussen 157 m2 en 176 m2. Daarbij is het mogelijk de woning aan de achterzijde via een uitbouw nog verder te vergroten. Ook kunt u kiezen waar u de keuken wilt hebben, hoe uw badkamer er uit komt te zien en hoeveel kamers u wilt. De basis kunt u alvast bekijken op deze website. Daar kunt u ook vaststellen welke woning uw voorkeur heeft.

De prijzen beginnen bij € 605.000,- v.o.n. Houdt de website de komende tijd in de gaten. Zodra de definitieve verkoopprijzen zijn vastgesteld, dan zullen wij deze hierop publiceren.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hofzicht Makelaars, tel 030 760 51 00 of Punt Makelaars, tel 030 273 74 64.

Menu